perjantai 29. marraskuuta 2013

Gallup: Myynkö Talvivaaran?

Eli pikakysely kaikille lukijoille. Myynkö vai en? Jatkanko lottoamista ja toivon vieläkin kurssin nousevan, vai pitääkö äkkiä ottaa rahat ja juosta?

Ostin siis osakkeita 250 eurolla ja nyt saisin voittoa n. 130 euroa. Veroja ei tarvitsisi maksaa, kun summat ovat näin pienet ja tänä vuonna en ole osakkeita vielä myynyt.

5 kommenttia:

 1. Vaikea sanoa kun osakkeista en oikeen mitään tiedä. Talvivaara tuntuis kuitenkin olevan aika huonossa jamassa sen mitä lehdistä oon lukenut... Mä varmaan myisin mut oonkin arkajalka :)

  VastaaPoista
 2. Talvivaaran tulevaisuudesta ei kukaan pysty sanomaan mitään, joten vaikea sanoa, miten sen kanssa käy. Itse olen tällä hetkellä n. 1000€ miinuksella, mutta olen päättänyt katsoa pelin loppuun asti. Jos nyt myisin osakkeeni, saisin niistä satasen luokkaa. Sinä olet kuitenkin tehnyt ihan sievoisen tilin (ainakin prosenteissa), joten sinuna ehkä myisin koko potin ja pistäisin potin johonkin hieman vakaanpaan osakkeeseen. Ikuinen suosikkini on KONE, jonka osake splitattiin juuri eilen, eli nyt siihen pääsee kiinni pienemmällä yksikköhinnalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se myynti tuntuu aika todennäköiseltä. Tosin nyt kurssi on taas vähän notkahtanut, mutta saisi siitä vielä n. 80 euroa. Vähän joulurahaa.

   Poista
 3. Vanha viisaus sanoo, ettei huonon rahan perään kannata panna hyvää rahaa.

  Talvivaara on kutakuinkin toivottomassa tilanteessa ja sinulla on vielä kolmisen viikkoa aikaa muuttaa tappiot voitoksi eli jos realisoit tappiolla olevan osakkeen, saat tappiosta koituvan viiden vuoden vähennysoikeuden tulevista myyntivoitoista. Itse myisin.

  Myin jo vuosi sitten raskaalla tappiolla mutta kevein sydämin.

  Kiintoisa blogi sinulla. Toivotan onnea ja tervetuloa hermannin nuorisoseuraan, pihistelijöiden klubiin!

  VastaaPoista