Esittely

Olen palkkatyössä ahertava 40 vuoden rajapyykin ylittänyt säästäjä. Tavoitteenani on kuukausisäästämällä kerätä varallisuutta siten, että jatkossakin voin ylläpitää mukavaa elintasoa, ilman pakkosäästämistä ja pihistelyä.

Perheellisenä varaudun myös lasteni nykyisiin ja tuleviin tarpeisiin sekä koko perheen hyvinvointiin. Minulla on aviomies ja yhteiset 3 lasta. Aviomieheni varallisuutta tai rahojen käyttöä en blogissani raportoi, vaan kaikki tulot ja menot ovat yksin minun, eivät siis koko perheen/talousyksikkömme tuloja ja menoja. Lapseni ovat syntyneet vuoden 2010 kummallakin puolelle, joten ovat vielä pitkään alaikäisiä. Tällä hetkellä kaikki lapset käyvät alakoulua ja harrastusrumba vie suuren osan arki-illoista ja niiden kustannukset kasvavat vuosi vuodelta.

Palkkatyön lisäksi toimin sivutoimisena yrittäjänä vuoden 2018 alusta. Toiminta on vielä pientä eikä välttämättä kasva koskaan suuriin mittoihin. Tällä hetkellä tavoitteena on laskuttaa vuodessa 6 000 euroa. Kulut yritän pitää mahdollisimman pienenä, jotta yritykselle jäisi voittoakin. Tulevaisuudessa tavoitteena on saada vuodessa voittoa verojen jälkeen vähintään 5 000 euroa (vaatinee noin 8 000 - 9 000 euron laskutusta). Ajatuksena on sijoittaa varat yrityksen nimiin ja nostaa niitä vasta vuosikymmenten päästä käyttöön.

Suurena tavoitteena minulla on jäädä pois palkkatyöstä vuoden 2035 päättyessä. Tämän Ultimate Goal 2035 suunnitelman löydät tarkemmin tästä blogitekstistä ja tavoitteistani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti