lauantai 19. maaliskuuta 2016

Talousbloggaajia kuin sieniä sateella

Aloin kirjoittamaan blogiani vuonna 2013 ja tarkoituksena on kirjata ylös sitä, miten varallisuuteni kehittyy ja mitä matkan varrella tapahtuu. Kirjoituksia ei synny kovinkaan usein, mutta sitäkin ahkerammin luen muiden blogeja ja niitähän riittää.

Muutama vuosi sitten aktiivisia kirjoittajia oli huomattavasti vähemmän. Blogin aloittamisessa taisi olla enemmän kynnystä, koska mielestäni kirjoittajat tekivät enemmän yritysanalyysejä ja muita asiakirjoituksia. Nyt blogeja on ilmestynyt viimeisen vuoden aikana todella paljon ja sisältö on ainakin minulle mielekkäämpää. Yritysanalyysien sijasta haluan lukea siitä, miten muiden säästäminen ja sijoittaminen etenee, mihin palkkarahat kuluvat ja kuinka paljon niistä jää säästöön, millaisia tavoitteita muilla on ja miten suunnittelee jatkossakin säästävänsä.

Osinkokuningas on ansiokkaasti esitellyt uusia blogeja kirjoituksissaan. Olen lisännyt ne ja muitakin blogeja blogilistaani, joten luen lähes päivittäin. Ja luettavaa riittää. Päivittäin tulee monta uutta kirjoitusta ja viikossa vähintään kerran päivittäneitä on jo vaikka kuinka monta.

Kiitos teille kaikille kirjoittajille ja erityisesti naisblogisteille, joita myös on linjoille tullut. Blogien seuraaminen on entistä mielekkäämpää, kun jokaiselle löytyy varmasti sopivaa luettavaa. Kiittäen!

6 kommenttia:

 1. Hauskaa että porukkaan mahtuu niin vanhoja konkareita kuin meitä uudempiakin kasvoja :)

  VastaaPoista
 2. Aloitin blogitekstien pöytälaatikkokirjoittelun jo vuonna 2014. Julkaisin ekat vasta kesällä 2015. Kirjoitteluun kannustaa nimenomaan muut kanssakirjoittajat ja yhteisön tuki :)

  VastaaPoista
 3. En tiedä pidänkö itseäni kovinkaan konkarina. Lähinnä kokeiluasteella mennään.
  Mikä sinua ekonomimmi pidätteli niin kauan, ennen kuin aloit bloggailla?

  VastaaPoista
 4. Itse aloitin myös juuri talousblogin kirjoittamisen osoitteessa omahaave.wordpress.com. Olen saanut täältä sinun blogista hurjasti innostusta omaankin projektiini. Kiitos!

  VastaaPoista
 5. Kiitokset sulle ja tervetuloa mukaan matkalle säästämiseen. Ja se matka on elinikäinen. Kävin jo lukemassa blogiasi. Sulla on hyvä lähtöasetelma. Siitä on hyvä jatkaa.

  VastaaPoista
 6. Uusia blogeja tosiaan ilmaantuu ilahduttavalla tavalla.

  Antaa kaikkien kukkien kukkia ja ristipölyttää ja riskipöllyttää niiden ideoita kohti parempia tuloksia ja taloudellisen tiedon sekä tiedostamisen lisääntymistä.

  VastaaPoista