keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Multiliittyjien edustajia Osuuspankkien valtuustoon

Osuuspankilta tuli tänään kirje kotiin ja siinä kerrottiin tulevista vaaleista. Nyt olisi aika äänestää ehdokasta edustajiston vaaleissa. Ehkäpä osuuspankkeihinkin tarvitaan multiliittyjien edustajia, jotta osuuspankitkin maksaisivat osuusmaksulle korkoa.

Muutama vuosi sitten taisi osuuspankkienkin osuusmaksulle saada korkoa. Mutta ainakaan ne kaksi osuuspankkia, joiden osuusmaksun mä ole maksanut, eivät enää tätä korkoa maksa. Taisi olla maksu kuihtunut niin pieneksi, että pankit onnistuivat suurempaa huomiota herättämättä lopettamaan sen. Lisäosuuksille taidetaan vieläkin maksaa jonkinlaista korkoa, mutta niitä en ole hankkinut, tai se ei ole tainnut olla edes mahdollista.

Osuuskaupan edustajistoon oli useammallakin alueella ehdokkaana multiliittyjien edustajia, joiden tarkoituksena oli pitää huolta siitä, että osuusmaksulle maksetaan jatkossakin korkoa ja ihan hyvää sellaista. En ole kuullut, miten läpipäässeiden työ olisi tuonut hedelmää, mutta ehkä he jotakin ovat asian eteen tehneet. Nyt noihin osuuspankkeihinkin voisi edustajat ajaa koron palauttamista. Vaikka kaipa heillä jotakin tärkeämpääkin on ajettavana.

Maksaako muut osuuspankit osuusmaksuille korkoa, vai onko koron maksu loppunut kaikilta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti